Möbler | Furniture – Uppblåsbara möbler för event

Möbler | Furniture är ett perfekt tillbehör till dina eventprodukter! I vårt sortiment av möbler finns, sittpuffar, soffor, bord, diskar i olika former och kombinationer. Lätt att transportera och lätt att handha, men mycket stabila vid användning. Går givetvis att profilera med din logotyp eller budskap! Sublimeringstryck som gör den mycket stryktålig!

Stabilt

En förankringsplatta eller en förankringsväska, eller kombinationen av de båda, ger en enorm stabilitet till våra produkter. Gör att exempelvis ditt uppblåsbara bord står stabilt på ditt arrangemang!

Enkel att transportera

Transport av event möbler brukar vara en mardröm, skrymmande och tungt! Med våra uppblåsbara möbler blir det tvärtom, väska i smalt format till varje produkt gör transport enkla och ekonomiska! Allt ryms i en personbil.

Ett brett sortiment av former och storlekar

Välj den som passar dig bäst!

TPU förseglade tuber i hög kvalitet!

Alla våra produkter använder 250mic sömlösa TBU tuber gjorda i HF welding technologies. Den tryckta delen är av 500D HT polyester, som träs som en strumpa över tuberna. Detta göra hela konstruktion stabil, men ändå flexibel, då den kan användas på kalla skidtävlingar eller varma Dakar rallyt.

Färger utan begränsning

Till alla våra produkter använder vi den modernast teknologin till tryck och tillskärning. Fotokvalitet på sublimeringstrycket på den tryckta “strumpan” vilken enkelt kan bytas till annan “strumpa” med annat budskap eller logotyp.

Belysning

Gör din produkt ännu exklusivare genom att belysa den inifrån! Kan användas både med 230V och med 12V batterilösning. Finns i vitt eller RGB. Gör att du kan använda dina produkter även på mörka kvällar eller i mörka lokaler!