Lufttält | Tents – Uppblåsbara eventtält

Våra lufttält är det naturliga valet för den som vill dra uppmärksamhet på sitt event. En säker och effektfull lösning utan kompromisser!

Detta moderna uppblåsbara tält, med en pneumatisk stomme gjord av polyurethane och polyesterväv, ger Er en utmärkt stabilitet och säker även i extrema väderförhållande. Eftersom den inte kräver en fläkt som konstant blåser in luft, är du heller inte i behov av ström! Blås upp med hjälp av handpump eller uppladdningsbara pumpar. Hela tältet kan profileras med sublimeringstryck. Även det största eventtältet i vårt sortiment får plats i din bil och sätt snabbt upp av 1-2 personer.

Ge ditt event uppmärksamhet! Välj ett lufttält Axion!

TPU förseglade tuber i hög kvalitet!

Alla våra tält använder 250mic sömlösa TBU tuber gjorda i HF welding technologies. Den tryckta delen är av 500D HT polyester, som träs som en strumpa över tuberna. Detta göra hela konstruktion stabil, men ändå flexibel, då den kan användas på kalla skidtävlingar eller varma Dakar rallyt.

Färger utan begränsningar

Eftersom vi inte köper in färdiga produkter utan istället producerar själva är det enkelt för oss att trycka helt efter ditt önskemål! Vi använder senast teknik och utrustning inom sublimeringstryck och tillskärning.

Unplug your event

Vid tillgång till ström kan man blåsa upp tältet med hjälp av elektriska pumpar. Utöver det finns uppladdningsbara pumpar och handpumpar. Du kan även blåsa upp ditt tält i närheten av ett eluttag och enkelt flytta ditt tält eller annan uppblåsbar produkt till ditt event!

Extremt säkert

I jämförelse med tält i metall finns inga farliga, skarpa komponenter på våra Lufttält. I jämförelse med de gammaldags uppblåsbara tälten med permanent fläkt är förseglade uppblåsbara tält eller även så kallade pneumatiska tält oberoende av elnätet. Axion är ett av de säkraste pneumatiska lufttälten på marknaden. Testad för upp till 100 km/h och certifierad för 60 km/h kan det klara de mest extrema väderförhållandena. Stommen är mycket flexibel och håller besökare i tältet säkra under starka vindar. Axion är utformad för att böja och vrida med vinden och därefter snabbt få tillbaka till sin ursprungliga form.

Det bredast sortimentet inom uppblåsbara tält

Som en av de ledande tillverkarna inom uppblåsbart, erbjuder vi ett brett sortiment av storlekar och modeller. Idag finns 7 olika modeller i 22 olika storlekar. Hitta din modell nu!

Smart system för uppblåsning

Vårt patenterade envägs centrala uppblåsningssystem gör att du enbart blåser upp på en punkt. Vilket ger full kontroll från del till del. Detta gör det även mycket enkelt att upptäcka eventuella läckage. Systemet finns i nästa alla våra modeller.

Utbytbara tak

Håll din budget och behåll din stomme men gör ett nytt tak!

Vårt enkla zip-off system gör att du kan byta tak och väggar enkelt. Gör olika designs för olika tillfällen eller varumärken.

Flexibiliet

Alla storlekar av våra tält kan förbindas med varandra med hjälp av en förbindelsetunnel, vilket innebär att du kan bygga en hel tältby!

Vändbara väggar

Alltid samma dilemma, ska vi trycka in eller utsida på väggarna? Inga problem med våra tältväggar, de är nämligen vändbara! Du kan även göra väggar med tryck på båda sidor, panorama väggar, vägg med dörr med mera.

Original casted components

Gjutna aluminium delar används till detaljer såsom, markanslutning, uppsträckning av tak mm. Vilket gör ditt uppblåsbara tält hållbart och exklusivt!

Enkelt att serva själv

Om ditt tält blir skadat finns det ett repair kit med för enklare reparation. Tack vare zip-off taket och den patenterade envägs centrala uppblåsningssystemet kan man som kund själv byta eller reparera på plats utan att behöva skicka in på service.

Enkelt att transportera

Allt packas i väska med hjul. Vare modell (utom Flower) kan transporteras i en personbil. Det är en av de fördelar de uppblåsbara tälten har gentemot snabbtälten eller mässtälten med metallkonstruktion. Samma yta men mindre transportstorlek!