Form - pneumatiska produkter i olika format

Form eller Shape är en grupp av uppblåsbara produkter, ett tyst och säkert alternativ till de traditionella produkterna som kräver permanent fläkt. Inom gruppen finns produkter som målportaler, flaskor, burkar, pelare mm mm. Med en pneumatisk stomme gjord av polyurethane och polyesterväv, ger det dig en utmärkt stabilitet och är säker även i extrema väderförhållande. Eftersom den inte kräver en fläkt som konstant blåser in luft, är du heller inte i behov av ström! Blås upp med hjälp av handpump eller uppladdningsbara pumpar. Alla produkter kan profileras med sublimeringstryck. Sätts snabbt upp av 1-2 personer och ryms i en personbil!

TPU förseglade tuber i hög kvalitet!

Alla våra produkter använder 250mic sömlösa TBU tuber gjorda i HF welding technologies. Den tryckta delen är av 500D HT polyester, som träs som en strumpa över tuberna. Detta göra hela konstruktion stabil, men ändå flexibel, då den kan användas på kalla skidtävlingar eller varma Dakar rallyt.

Extrem stabilitet

En förankringsplatta eller en förankringsväska, eller kombinationen av de båda, ger en enorm stabilitet till våra produkter. Gör att exempelvis din uppblåsbara portal står stabilt på ditt arrangemang!

Enkelt att serva själv

Om din uppblåsbara produkt blir skadad finns det ett repair kit med för enklare reparation. Tack vare att det går att separera blåsan från det tryckta tyget, kan du med enkelhet reparera eller byta den trasiga delen på plats, utan att behöva skicka på service!

Stor säkerhet

Traditionella uppblåsbara produkter förlitar sig på elförsörjning, men då våra produkter inte är i behov av ström, kan inte heller produkten kollapsa vid strömavbrott!

Unplug your event

Vid tillgång till ström kan man blåsa upp tältet med hjälp av elektriska pumpar. Utöver det finns uppladdningsbara pumpar och handpumpar. Du kan även blåsa upp din produkt i närheten av ett eluttag och enkelt flytta din uppblåsbara produkt till ditt event!

Ett stort sortiment av olika former och storlekar

Olika typer av uppblåsbara målportaler, tuber, pelare, block, flaskor, burkar och flytbojar gör att det finns många alternativ till ditt event.

Belysning

Gör din produkt ännu exklusivare genom att belysa den inifrån! Kan användas både med 230V och med 12V batterilösning. Finns i vitt eller RGB. Gör att du kan använda dina produkter även på mörka kvällar eller i mörka lokaler!

Enkel att transportera

Den nedre delen av din Form/ Shape produkerna blir även din transportväska. Släpp ut luften och stäng dragkedjan, enkelt och genial lösning på transporter!

Färger utan begränsning

Till alla våra produkter använder vi den modernast teknologin till tryck och tillskärning. Fotokvalitet på sublimeringstrycket på den tryckta “strumpan” vilken enkelt kan bytas till annan “strumpa” med annat budskap eller logotyp.